Gæt med om VM og vind en kør-selv-ferie med Volkswagen

Er du verdensmester i at forudsige VM? Så kan du vinde en kør-selv-ferie i en Volkswagen og andre lækre præmier. Du skal bare komme med fem gæt på, hvad der sker til VM. For at være med, skal du også være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Hovedpræmie
Gavekort på 15.000 kr.

Vind kør-selv-ferie
i en Volkswagen

Få et lod i puljen
pr. rigtigt gæt

5 lækre
Bonuspræmier

Masser af
lækre præmier

En vinder pr. forudsigelse

Early bird-præmie
 

Vind den nye
ID. Buzz i 7 dage

Tilmeld dig inden
10. november

Konkur­rencen er slut

Tilmeld dig nu og vær med i konkurrencen


Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere (53), Volkswagen Personbiler-servicepartnere (74) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere (53) og autoriserede Volkswagen Personbiler-servicepartnere (74) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier. Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider. Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.  Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du Skandinavisk Motor Co. A/S’s konkurrencevilkår samt vores behandling af dine personoplysninger, herunder bl.a. med henblik på deltagelse i konkurrencen og målrettet markedsføring som nærmere beskrevet i vores privatlivspolitik.


DELTAG

Hvordan deltager du?

Du deltager i Volkswagen VM Quiz 2022 ved at besvare 5 spørgsmål/forudsigelser på https://site.volkswagen.dk/vmquiz. Det er en betingelse for deltagelse, at du takker ja til at modtage markedsføring fra Volkswagen Danmark. Du kan dog godt deltage, uden at besvare de efterfølgende spørgsmål om dine bilpræferencer. I perioden fra deltagelsen og til og med afslutningen på VM vil du modtage mails med de korrekte besvarelser, når udfaldet af de fem forudsigelser er afgjort. For hvert rigtigt svar får du et lod i lodtrækningen om hovedpræmien, samt et lod i lodtrækningen om den bonuspræmie, der er tilknyttet det pågældende spørgsmål. Du vil desuden automatisk deltage i lodtrækningen om Early Bird-præmien, såfremt du tilmelder dig inden 10. november.

Ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S samt hos Volkswagen forhandlere og Volkswagen Partnere samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Hvor længe varer konkurrencen?

Konkurrencen begynder den 20. oktober 2022 og slutter den 19. december 2022.

Hvad kan du vinde?

Volkswagen udlodder én hovedpræmie til en værdi op til kr. 20.000,- inklusive moms samt 5 bonuspræmier, én for hvert spørgsmål, til en værdi af kr. 1.749,- til 2.699,- inklusive moms pr. præmie. Derudover er der én særskilt Early Bird-præmie til en værdi af ca. kr. 3.000,- inklusive moms.

Hovedpræmien er et rejsegavekort på 15.000,- samt lån af en Volkswagen ID.4, Tiguan eller Arteon til kør-selv-ferien (værdi 5.000,-) inklusive forsikring. Følgende udgifter er ikke indeholdt i låneperioden, og disse udgifter skal vinderen selv afholde:

• Brændstof / el
• Reparationer eller skade, hvor inkluderede forsikring har en selvrisiko på 5.000 kr.

Bonuspræmierne er en række udvalgte præmier inden for elektronik, sport og outdoor. Bonuspræmierne håndteres og sendes fra Skandinavisk Motor Co.. Ved eventuelle reklamationer kontakt Volkswagen kundeservice på: https://www.volkswagen.dk/app/dk/kontakt/volkswagen/.

Early Bird-præmien er én uge i den helt nye 100 % elektriske ID. Buzz, der kommer til Danmark i starten af 2023. Der bliver trukket lod om Early Bird-præmien blandt dem, der tilmelder sig konkurrencen inden d. 10.11.2022.

Præmierne er personlige, hvilket indebærer, at de ikke kan sælges eller på anden vis overdrages til anden person. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvordan findes vinderne?

Volkswagen trækker efter VM d. 19. december lod om hovedpræmien, bonuspræmierne og Early Bird-præmien (dog senest den 10. januar 2023). Vi giver alle vindere direkte besked pr. e-mail og offentliggør dem ligeledes på hjemmesiden https://site.volkswagen.dk/vmquiz. Bonuspræmierne sendes efter konkurrenceperioden til vinderne.

Informationer, betingelser og forbehold

Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage i konkurrencen. Du skal desuden have et gyldigt kørekort for at vinde hovedpræmien.

Konkurrencen afholdes af Volkswagen Danmark (”Volkswagen”), Skandinavisk Motor Co. A/S, CVR nr. 70 51 51 13, Park Alle 355, 2605 Brøndby. Kontakt Volkswagen kundeservice ved evt. spørgsmål her.

Ved vinderens eventuelle manglende respons på Volkswagens meddelelse om, at vinderen er udtrukket, er Volkswagen 2 uger fra meddelelsen berettiget til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan ikke gøre krav gældende mod Volkswagen.

Volkswagen forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Volkswagen Danmark, dvs. Skandinavisk Motor Co. A/S.

Volkswagen er ikke ansvarlig for tekniske fejl og driftsforstyrrelser i forbindelse med konkurrencen. Volkswagen kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen.

Volkswagen erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Ved mistanke om snyd, kan vi se bort fra din deltagelse.

Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, afgiver du en række personoplysninger, som vi behandler i overensstemmelse med gældende persondataregler.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik, som du finder her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på persondata@semler.dk.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Konkurrencen er slut


Vi takker for den store interesse.
Tillykke til alle de heldige vindere:

Hovedpræmie: Liselotte Ørum
Early Bird-præmie:   Per DørupSE ALLE VINDERE