Priserne er udarbejdet af Volkswagen Finans i samarbejde med Volkswagen forhandlere og Volkswagen Danmark. Med Volkswagen Privatleasing kan du glemme alt om værditab, bekymringer og uforudsete udgifter. Efter udbetalingen kender du dine udgifter hver måned inkl. service og eventuelle reparationer. I aftaleperioden skal du udover den månedlige ydelse betale for forsikring, grønne afgifter, eventuelle nye dæk og selvfølgelig brændstof.

Privatleasing kan ses som en flerårig lejeaftale, hvor man har den fulde råderet over bilen, selvom man ikke selv står som ejer af bilen. Der skal betales en engangsydelse (udbetaling) samt en månedlig leasingydelse, der afhænger af den model du vælger at lease.

Volkswagen Privatleasing giver dig foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dit behov. Det gælder både hvad angår det årlige kørselsbehov, men også muligheden for tilvalg af ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår.


  • Økonomisk overblik – lav månedlig leasingydelse
  • Attraktiv førstegangsydelse og etablerings – og oprettelsesgebyrer er medfinansieret
  • Underkørte kilometer tilbagebetales til fast takst (modelafhængig)
  • Overkørte kilometer betales til fast takst (modelafhængig)
  • Ingen risiko vedrørende gensalg og afskrivninger

Services som er inkluderet i leasingaftalen:

  • Arbejdsløn og reservedele ved de foreskrevne serviceeftersyn
  • Sliddele som eksempelvis; Bremseklodser, bremseskiver, pærer, viskeblade, støddæmpere m.v.
  • Eventuel reparation af mekaniske dele og elektronik
  • Erstatningsbil ved de foreskrevne serviceeftersyn
Tillægsydelser som eksempelvis hente/bringe-service og udskiftning af dæk kan tilkøbes mod merpris. Hør mere om tillægsydelser hos din Volkswagen forhandler.


Leasingperiode og rente

De oplyste leasingydelser er baseret på 36 måneder. Den månedlige ydelse er baseret på fast rente. Når du leaser en bil opnår du ikke et rentefradrag.

Km forbrug

Aftalen løber i 36 måneder og med minimum 45.000 km inkluderet. Ved etablering af leasingaftale skal der tages stilling til eventuelle afvigelser ifht. det individuelle kørselsbehov. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model.