Den direkte forbindelse mellem dig, din bil og dit værksted.

Hvad er MinVolkswagen?

MinVolkswagen er den direkte onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Med appen MinVolkswagen kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion. MinVolkswagen koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge.


MinVolkswagen fås til de fleste Volkswagen modeller produceret fra 2008 og frem. Test om din bil kan få MinVolkswagen installeret her.

Hvordan får jeg MinVolkswagen?

Vi installerer MinVolkswagen gratis for dig. Bestil tid hos din lokale Volkswagen Partner eller få det installeret næste gang din bil besøger et af vores værksteder.

Sådan ved du, at du har MinVolkswagen.

Når vi har installeret MinVolkswagen i din bil, sætter vi et klistermærke på indersiden af dørrammen ved bilens førersæde. På den måde kan du altid se, om en bil har MinVolkswagen.


Få MinVolkswagen installeret

Med MinVolkswagen får du overblik, service og sikkerhed.

Nu er det endnu nemmere at få service til din bil.

MinVolkswagen holder både dig og din lokale Volkswagen Partner opdateret om din bils tilstand. Derfor ved de altid, hvordan de bedst hjælper dig, hvis du fx vælger at chatte med dem via appen eller booke tid til service eller reparation. Hvis du altså når det, før de selv har kontaktet dig.

Få overblik i lommestørrelse.

Når appen MinVolkswagen er installeret på din smartphone, kræver det kun få klik, hvis du vil tjekke, hvor din bil holder parkeret, brændstofniveau og hvornår du bør bestille tid på værkstedet. Så har du altid styr på, hvordan din bil har det.

Få hjælp, når du har brug for den.

MinVolkswagen sender besked til din Volkswagen Partner, hvis du har brug for hjælp. Det kan både være assistance, hvis du har haft et uheld, eller Volkswagen Vejhjælp, hvis din bil ikke kan køre længere. Lyser en af dine advarselslamper, kan du via MinVolkswagen-appen blive guidet godt videre af værkstedet.

MinVolkswagen.
Så kan du altid se, hvor din bil er parkeret.

Så kan du altid se, hvor din bil er parkeret.

MinVolkswagen giver dig mulighed for at vælge en række smarte funktioner, der gør hverdagen lettere. Fx kan du bede om at få en påmindelse, når du parkerer i en betalingszone, og så hjælper den dig med at stoppe din parkeringsbetaling, når du forlader parkeringspladsen.

Ved hvad din bil har brug for, før du gør det. Du vil endda automatisk modtage påmindelse om når det er tid til service.

Med MinVolkswagen behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil skal til service. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvilken slags service den skal have. Din Volkswagen Partner kender altid status på bilen og ved derfor nøjagtig, hvad der skal til. Endda ofte før du selv ved det. Og du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.

MinVolkswagen er en lille enhed, som monteres i din bil. Den forbinder din bil online med din smartphone via MinVolkswagen-appen. Du kan nemt tjekke din bil og få kontakt til din Volkswagen Partner, hvis du får brug for hjælp.
Du skal have MinVolkswagen-appen installeret på din smartphone, fordi den giver dig:

 • Tryghed i forhold til din bils tilstand.
 • Hurtigere og nemmere kontakt med dit værksted.
 • En masse gode og relevante oplysninger om din bil.
 • Mulighed for at forbinde med andre apps, som fx. EasyPark, Park’N’Plan mm.

Du kan få MinVolkswagen installeret hos din lokale Volkswagen Partner, næste gang du er på værksted. Find din lokale Volkswagen Partner her.
MinVolkswagen kan installeres i de fleste modeller fra 2008 og frem. Vil du gerne vide, om det er muligt at få MinVolkswagen i din bil, så skriv til os , og fortæl os om din model.
Nej, MinVolkswagen enheden udlæser kun data fra bilen. Der kan ikke sendes data ind i bilen. Du kan f.eks. ikke bede enheden om at låse din bil op eller starte.
MinVolkswagen er kompatibel med både iOS og Android smartphones. Appen kræver dog minimum, at din smartphone har iOS 10, Android 4 eller nyere versioner.
Du kan downloade MinVolkswagen-appen i AppStore og GooglePlay.
Du skal kontakte din lokale Volkswagen Partner for at få monteret enheden i din bil. Herefter vil du modtage en invitation på e-mail og SMS, der indeholder et link, du skal benytte til at oprette og færdiggøre din brugerprofil i MinVolkswagen-appen.
Hvis du ikke kan logge ind i MinVolkswagen-appen, skal du tjekke følgende:

 • At du har indtastet korrekt mail.
 • At du har indtastet korrekt kodeord - har du glemt din kode, kan du klikke på “glemt kodeord” i appen.
 • At du har den seneste version af appen.

Virker intet af ovenstående kan du få hjælp ved at skrive til os her.
Med MinVolkswagen har du direkte onlineforbindelse mellem din bil og din smartphone. Det betyder, at du kan følge med i alt, hvad MinVolkswagen indsamler af data om:

 • Bilens tilstand og eventuelle driftsproblemer, hvis der fx sker fejl på bilens elektriske system.
 • Bilens placering.
 • Brændstofforbrug.
 • Aktuelt servicebehov.
 • Aktuel kilometerstand.

Bemærk: Det kan variere, hvilke data der vises på forskellige bilmodeller. Vi kan derfor ikke garantere, at du kan få alle data på lige netop din bil.

Du kan læse brugerbetingelserne for MinVolkswagen-appen her.
Nej, men som bruger må du gerne give informationen om enheden videre til dit forsikringsselskab. Det vil øge mulighederne for at få den godkendt.
Du kan enten midlertidigt snooze din lokation og ture i MinVolkswagen-appen. Men du kan også helt slukke for dataoverførslen. Det betyder dog, at appen mister sine funktioner.
Skandinavisk Motor Co. A/S bruger data fra MinVolkswagen-appen, hvor de er nødvendige for dens funktioner. Derudover bliver data brugt til at give din foretrukne Volkswagen Partner indsigt i din bils tilstand, så de kan yde den bedste service.

På sigt vil Skandinavisk Motor Co. A/S med din forudgående accept tilbyde dig yderligere funktioner baseret på samarbejder med tredjeparter. Derudover vil Skandinavisk Motor Co. A/S anvende anonyme data fra bilerne til at skabe bedre forståelse for fx trafikflows, kørselsmønstre og lignende.

Du kan læse mere om brugerbetingelserne for MinVolkswagen-appen her.
Nej, du kan selvfølgelig frit vælge værksted, men det er kun din Volkswagen Partner, der kan bruge data fra MinVolkswagen. Det vil sige, at uautoriserede værksteder ikke kan bruge data fra MinVolkswagen til at give dig bedre service og sikre, at din bil kører optimalt.
Hvis du får ny mobiltelefon, skal du ikke gøre andet end at downloade MinVolkswagen-appen fra AppStore eller GooglePlay igen og logge ind.
Vi registrerer automatisk, om en bil skifter ejer, når bilen omregistreres. I den forbindelse deaktiverer vi automatisk MinVolkswagen, så den er klar til den næste ejer.
Hvis en bil har MinVolkswagen, vil du kunne se et klistermærke på dørrammen ved førerdøren.
Nej, MinVolkswagen er gratis for dig som ejer en Volkswagen.
Ja. MinVolkswagen er baseret på en simpel simkortteknokogi, som virker uden meromkostninger i hele Europa.
Hvis du ikke længere ønsker at have MinVolkswagen installeret i din bil, skal du kontakte en Volkswagen Partner, som kan afinstallere den.
Nej, man kan ikke være flere forskellige brugere tilknyttet én bil. Du kan kun dele dine egne brugeroplysninger (brugernavn og adgangskode) med andre personer, som så kan logge ind på deres telefon med dine oplysninger.
Du kan altid skrive til os direkte i MinVolkswagen -appen. Alternativt kan du sendes os en mail på support@connectedcars.dk
Du kan læse om brugerbetingelserne for MinVolkswagen-appen, og om hvordan vi håndterer dine persondata her.