California.
Vær blandt de første til at få nyt om California.

Der er altid gode historier omkring vores ikoniske California. Hvis du vil være blandt de første til at få nyt om California, så tilmeld dig her:
Her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-forhandlere, servicepartnere og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler.
Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-forhandlere (49) og autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-servicepartnere (67) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing- og finansieringsprodukter, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, ladeløsninger til plug-in hybrid og elbiler, events, åbent hus og konkurrencer.
Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan finde på vores hjemmeside.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there