Få et godt arbejdsklima til de lange dage.

Caddy Maxi Edition giver dig 47 cm ekstra i længden, sammenlignet med Caddy Van, så der er ekstra plads til de store opgaver. Ligesom Caddy Van, så har Caddy Maxi Edition også en imponerende nyttelast og en høj anhængervægt. I Edition-udgaven er der ikke kun plads til masser af last. Du får også automatgear DSG og klimaanlægget Climatic, der hjælper dig sikkert igennem de varme dage. Den ekstra komfort kommer vel og mærke udover alt det lækre udstyr, der allerede er standard i Caddy Van, nemlig fartpilot, Bluetooth, multikollisionsbremse og radio med USB.

Caddy Maxi Edition

med Volkswagen Erhvervsleasing.

Ydelse pr. måned ekskl. moms fra:

kr. 1.799,-

Engangsydelse kr. 27.500,-

Tilvalg af forsikring koster yderligere fra:

kr. 524,-

Brændstofforbrug ved bl. kørsel 20 km/l. CO2-udslip 131 g/km. Energimærkning . Erhvervsleasing af Caddy Maxi 2.0 TDI 102 hk DSG. Fås kontant fra kr. 181.000,- ekskl. moms inkl. afgift. Førstegangsydelse er kr. 27.500,- ekskl. moms. Månedlig ydelse ekskl. moms kr. 1.799,-. Samlet ydelse for 48 mdr. kr. 113.852,-. Aftalen er inkl. Service- og reparationsabonnement (værdi kr. 9.984,-) i 4 år eller 80.000 km. Begrænsninger i dækning gælder, se vilkår www.volkswagen-erhvervsbiler.dk/sr. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Erhvervsleasing via Volkswagen Finans v/Nordania Finans. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Alle priser er ekskl. moms. Find ErhvervsCenter

Udvalgte highlights.

47 cm længere end Caddy Van.

Behagelig temperatur med Climatic klimaanlæg.

Ekstra køreglæde med automatgear DSG.

8 øjer til korrekt fastspænding af genstande i varerummet.

Fartpilot & Multikollisionsbremse.

Bluetooth og radio med USB.

Volkswagen Forsikring. Vi er med dig hele vejen.

Når du køber en varevogn hos et Volkswagen ErhvervsCenter, har du mulighed for at købe vores kaskoforsikring. Den hedder Intro Super, og tilbydes i samarbejde med forsikringsselskabet If. Intro Super fås både til nye og brugte biler, så længe bilen ikke er ældre end 5 år. Med Intro Super får du udover dækningerne ansvar og kasko også Kasko Plus og Bil Super (Leasing Super, hvis din bil er leaset).

Volkswagen Forsikring fordi:

Du får ekstra tryghed bag rattet.

Du undgår uforudsete udgifter.

Du altid får service på et autoriseret Volkswagen værksted.

Vi altid benytter originale reservedele.

Læs mere her

Prøvetur.

Din Volkswagen er klar til tusindvis af kilometers arbejde på vejen. Men du behøver kun en kort tur for at blive overbevist om, at vores erhvervsbiler er de rette til jobbet.

Book prøvetur

Find ErhvervsCenter.

Det brede udvalg af modeller og kompetent vejledning om bl.a. finansiering finder du hos dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Find ErhvervsCenter

Nyhedsbrev.

Der kommer hele tiden spændende modelnyheder og attraktive servicetiltag fra Volkswagen Erhvervsbiler. Du kan læse om det hele i nyhedsbrevet.

Tilmeld dig

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there